API 2GIS - είναι μια υπηρεσία που στοχεύει στην παροχή ακριβών πληροφοριών και δεδομένων χαρτογράφησης από την 2GIS.

API 2GIS

Μην ξοδεύετε το χρόνο σας στην αναζήτηση των ενημερωμένων πληροφοριών για οργανισμούς, διαδρομές, κτίρια, μνημεία ή άλλα αξιοθέατα. Με το 2GIS θα λάβετε δεδομένα υψηλής ποιότητας.

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και να αποδείξετε την ακρίβεια των δεδομένων μας μέσω δοκιμής πρόσβασης στην πύλη API 2GIS.
Αναφορά API
Το API της 2GIS σας παρέχει πληροφορίες για οργανισμoύς/επιχειρήσεις με τον πιο γρήγορο τρόπο λαμβάνοντας υπ' όψην τις παραμέτρους φιλτραρίσματος.
Αναζητήστε και βρείτε συνεργάτες ή ανακαλύψτε τις αναλυτικές πληροφορίες για τους ανταγωνιστές, με τη δύναμη να σχεδιάσετε το σύνολο δεδομένων μόνοι σας, συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών/επιχειρήσεων που χρειάζεστε μόνο (ανά τίτλο, τοποθεσία, τύπο επιχείρησης, καθορισμένες συντεταγμένες κ.λπ.).
Λύσεις, τις οποίες παρέχει το API 2GIS:
Σχεδιασμός του συνόλου δεδομένων ανάλογα με τις τρέχουσες εργασίες και στόχους σας.

Δημιουργία σημείων της πόλης με υποδομή για πύλες πωλήσεων ακινήτων.

Αυτόματη αναγνώριση των ονομάτων των οργανισμών/επιχειρήσεων ανά αριθμό τηλεφώνου κατά τις εισερχόμενες κλήσεις (ενσωματώνοντας τους IVR και τους αυτοματοποιημένους τηλεφωνικούς σταθμούς επικοινωνίας)
Το API σας εγγυάται την πρόσβαση σε όλους τους τύπους των δεδομένων που είναι διαθέσιμα στην 2GIS.
Κρατήστε πληροφορίες για τους πελάτες και τους ανταγωνιστές σας στα χέρια σας!
Γεωγραφικός Κώδικας API
Ο γεωγραφικός κώδικας σας δίνει την ευκαιρία να μεταφέρετε διευθύνσεις σε συντεταγμένες στους χάρτες και το αντίστροφο.
Όχι άλλη ταλαιπωρία με λογιστικά ή μάρκετινγκ. Οι κινητές συσκευές ή το GPS-navigator στέλνουν τα αιτήματα μέσω API 2GIS και λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με αντικείμενο γύρω από τις ακριβείς συντεταγμένες. Για παράδειγμα, εάν είναι ένα σπίτι, το 2GIS παρέχει πλήρεις πληροφορίες για αυτό το κτίριο.
Οι εργασίες λύθηκαν εύκολα με το GeoCode:
Aναζήτηση του γεωγραφικού κώδικα, ο οποίος αντιστοιχεί σε διάφορες παραμέτρους (ανά τίτλο, περιοχή, συντεταγμένες, τύπο)

Μετατροπή των διευθύνσεων σε γεωγραφικές συντεταγμένες και το αντίθετο
Δημιουργήστε την επιχείρησή σας με ακριβείς συντεταγμένες!
API για σκοπούς μεταφορών
Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα της 2GIS για να επιλέξετε τις πιο βολικές διαδρομές, να αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και να πλοηγηθείτε με τις φωνητικές οδηγίες. Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας σε ατελείωτες αναζητήσεις εξαιτίας της κίνησης προκειμένου να βρείτε εναλλακτική διαδρομή.

Οι εργασίες λύθηκαν εύκολα με το API σκοπούς μεταφορών:
Αναζήτηση διαδρομών με χρήση τοπικών δημόσιων συγκοινωνιών. Θα αναφέρονται όλοι οι τύποι των μέσων μαζικής αναφοράς, συμπεριλαμβανομένων και των διαδρομών με το προσωπικό σας όχημα το οποίο τυγχάνει να περνά από τη στάση.

Ενδέχεται να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με στάσεις όλων των δημόσιων μεταφορών, που περνούν από αυτό το σημείο.

Ενδέχεται να λαμβάνετε πλήρη δρομολόγια για όλους τους τύπους των μέσων μαζικής μεταφοράς (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών και θαλάσσιων τύπων).

Μπορείτε να σχεδιάσετε τη βέλτιστη διαδρομή μεταξύ 20 σημείων οδικού χάρτη (βελτιστοποιημένη ανά χρόνο και μήκος σε χιλιόμετρα).
Προχωρήστε με επιτυχία μέσω των πιο βολικών για εσας διαδρομών!
Χάρτες API
Οι χάρτες της 2GIS είναι μια πηγή επακριβών δεδομένων για αντικείμενα σε πόλεις, συμπεριλαμβανομένων νέων εγκαταστάσεων κατασκευής, περιφράξεων και διαδρομών μεταξύ των περιοχών. Με το API της 2GIS μπορείτε να προβάλλετε περισσότερα από απλά στιγμιότυπα οθόνης κάποιας τοποθεσίας - θα μπορείτε να εμφανίσετε και να παρουσιάσετε τους πλήρεις διαδραστικούς χάρτες.
Μπορείτε να επιλέξετε (και να ομαδοποιήσετε) στον χάρτη τα απαιτούμενα αντικείμενα και να ανακατευθύνετε την προσοχή του κοινού σε αυτά στον ιστότοπό σας. Έτσι, οι πελάτες και οι συνεργάτες σας θα καταλάβουν άμεσα πώς να φτάσουν στον προορισμό σας με τις λεπτομερείς οδηγίες του χάρτη.
Καθήκοντα τα οποία μπορούν εύκολα να επιλυθούν με τους χάρτες API της 2GIS:
Δημιουργία και σχεδιασμός διαδραστικών χαρτών στις ιστοσελίδες σας.

Ένδειξη διάφορων αντικειμένων στους χάρτες (δείκτες, γεωμετρικά σχήματα).

Οπτικοποίηση των διαδρομών ή / και ένδειξη των διάφορων αντικειμένων στους χάρτες με μεγάλη λεπτομέρεια.

Έλεγχος και παρακολούθηση της τοποθεσίας των οχημάτων καθώς και των κινήσεων των υπαλλήλων σας.

Σχεδιασμός των γεω – αναλυτικών και γεω – πωλητικών μοντέλων.
Λήψη επακριβών πληροφοριών για διάφορα σημεία στην πόλη και βέλτιστες διαδρομές. Έτσι σας βοηθάμε να εξοικονομήσετε τον χρόνο σας!